Over ons

Wij helpen jou om meer productief te zijn.

Iets verkopen kan iedereen. Wij geloven dat een product maar zo goed is als de manier waarop het werd afgestemd op de noden van de gebruiker. Wij helpen u niet alleen bij het kiezen van de beste hard- en software oplossing, maar bieden ook de nodige uitgebreide service om dit te finetunen op uw profiel.

De èchte winkel

In onze fysieke winkel kan je altijd terecht voor vragen, ook als je iets rechtstreeks op onze website aangekocht had. Je krijgt dus het voordeel en gemak van online shoppen samen met het voordeel van persoonlijk contact.

Vakkennis

Bij Bekaert Computers wordt u steeds geholpen door professionele mensen met jarenlange ervaring en een uitgebreide kennis van zaken.

Eigen technische dienst

Onze technische dienst repareert en onderhoudt meer dan 1000 toestellen per jaar. Wij streven telkens naar een kwalitatieve, snelle en transparante service.

Anker

[]

Uw computer op maat

Ben je op zoek naar een krachtige workstation voor rendering of een top gaming PC om de laatste games op de hoogste settings te kunnen spelen ? Een piepklein PC'tje dat bijna in je zak past of een compacte Office PC? You dream it, we build it

Professioneel advies

Wij begeleiden je in de steeds groter wordende IT jungle en helpen je in een rechte lijn je doel of wens te bereiken.

Ruim aanbod

Met een ruim aanbod van verschillende A merken onmiddellijk uit stock leverbaar en 10.000+ producten op 1 werkdag beschikbaar kunnen we uw order snel leveren.

Anker

[]

Wie zijn wij?

Jolan & Hans Bekaert

The brothers gonna work IT out.

Anker

[]

De motoren van Bekaert Computers zijn twee broers met een passie voor IT en een yes we can attitude. We gaan ervoor om steeds op de hoogte te blijven van de laatste nieuwe technologieën (en Star Wars films ☺).

Wij geloven in het drink your own champagne principe: Veel van de toestellen en software of cloud oplossingen die we voorstellen aan particulieren en zakelijke klanten gebruiken we zelf dagelijks in ons professioneel en privé leven.

We zijn grote voorstander van duurzame en kwaliteitsvolle apparaten die ook buiten de garantieperiode nog herstelbaar zijn. Verder proberen we ons steentje aan het milieu bij te dragen door er een goed recycleer-en sorteerbeleid op na te houden.

Door lokaal bij ons te kopen verminder je niet alleen je eigen ecologische voetafdruk, maar steun je ook 2 jonge Belgische ondernemers die voor hun gezin willen voorzien en niet één of andere CEO in het buitenland.

Wij zijn here to stay, niet voor een snelle hit and run en hopen in de toekomst nog veel mensen te kunnen helpen om meer gedaan te krijgen met behulp van technologie.

Tot snel in onze winkel!

Hans & Jolan