Herstellingen

Bij ons mag u ook terecht voor herstellingen !

Barst in het scherm ? Uw laptop valt op willekeurige momenten uit ? -Geen probleem!

Met meer als 10 jaar ervaring zullen wij u de best mogelijke oplossing bieden. Wij herstellen niet alleen hardware defecten, maar helpen u ook graag bij software problemen verder. U kunt via mail of telefonisch een afspraak maken voor hulp op afstand.

Anker

[]

Nieuw item

Niemand kan lang zonder...

Daarom duurt bij ons een herstelling gemiddeld maar 2-3 werkdagen! Niet snel genoeg? Wij bieden ook een spoed service!

Bij langere herstellingen, kunnen wij vervang toestellen ter beschikking stellen of ervoor zorgen dat u uw toestel gedurende wachtperioden niet moet missen.

Anker

[]

De vakantie fotos kwijt ?

Over de jaren heen verzameld u een aantal persoonlijke en belangrijke bestanden welk door verschillende reden kwijt kunnen geraken.

Wij hebben toegang tot een aantal software oplossingen om uw data te redden. Moest dit via ons niet lukken dan kunnen wij u door verwijzen naar een van onze gespecialiseerde partners.

Anker

[]

Nieuw item

Uw PC heeft ook onderhoud nodig !

U mag bij ons ook terecht voor uw jaarlijks onderhoud. Wij zullen uw computer voor u opfrissen en ervoor zorgen dat u weer op volledig tempo kunt werken.

Naar een jaar gebruik verzameld zich allerlei soorten van digital afval en fysiek stof in uw toestel, het is dus uiterst belangrijk dat u uw computer laat onderhouden. Niet alleen voor de snelheid maar ook voor de levensduur van uw toestel.

Anker

[]